طرح توسعه و احیاء نان سنتی در دزفول/ ارائه تسهیلات بانکی به واحدهای نانوایی و تنوع پخت نان در دستور کار به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه دزفول ،امید بن عباس سرپرست فرمانداری ویژه دزفول پیش از ظهر امروز سه شنبه ۱۷ دی ماه ۹۸ در نشست کارگروه آرد و نان شهرستان دزفول در سالن […]

طرح توسعه و احیاء نان سنتی در دزفول/ ارائه تسهیلات بانکی به واحدهای نانوایی و تنوع پخت نان در دستور کار

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه دزفول ،امید بن عباس سرپرست فرمانداری ویژه دزفول پیش از ظهر امروز سه شنبه ۱۷ دی ماه ۹۸ در نشست کارگروه آرد و نان شهرستان دزفول در سالن جلسات فرمانداری، اظهار کرد: با توجه به اهمیت نان در زندگی مردم، اتحادیه نانوایان وظایف سنگینی بر عهده دارد، لذا لازم است بازرسی از واحدهای نانوایی نسبت به قبل با جدیت و استمرار بیشتری صورت بگیرد.

وی افزود: به منظور تشدید نظارت ها و اهتمام بیش از پیش به روند فعالیت واحدهای نانوایی، کمیته نظارت کارگروه آرد و نان شهرستان دزفول ایجاد شود. این کمیته باید در بازرسی های خود از واحدهای نانوایی مواردی از قبیل گرانفروشی، کم فروشی و وزن چانه را با دقت مورد توجه قرار داده و موارد تخلف را به فرمانداری گزارش دهد و در ادامه علاوه بر معرفی متخلفان به تعزیرات حکومتی، سهمیه آرد آنها نیز کسر شود.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول تصریح کرد: در مقابل کسر سهمیه آرد نانوایی های متخلف، واحدهای نانوایی که وظایف خود را به درستی انجام داده و مورد رضایت مردم هستند نیز تشویق و سهمیه آرد این واحدها افزایش یابد.

بن عباس با تاکید بر لزوم تعریف و اجرای طرح افزایش کیفیت نان، عنوان کرد: کمیته ای با محوریت مرکز بهداشت و اداره استاندارد برای این طرح ایجاد شود که پس از ارزیابی واحدهای نانوایی با شاخص های اصولی، ارائه راهکار و رفع نیازها شاهد افزایش کیفیت پخت نان در دزفول باشیم.

وی یادآور شد: تسهیلات بانکی به واحدهای نانوایی در راستای افزایش کیفیت پخت نان و بهسازی واحد نانوایی ارائه می شود که لازم است پیگیری های لازم به منظور دریافت این تسهیلات برای نانوایی های دزفول نیز صورت بگیرد.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول بیان کرد: تنوع بخشی به پخت نان از دیگر موضوعات مهمی است که باید در دستور کار کارگروه آرد و نان دزفول قرار بگیرد تا بتوانیم نان های متنوع تری به مردم عرضه کنیم.

بن عباس همچنین با تاکید بر تدوین و اجرای طرح احیا و توسعه پخت نان های سنتی در دزفول، تصریح کرد: در دزفول نان تافتون به عنوان یک نان سنتی پخت می شود که لازم است پخت این نان و سایر نان های سنتی افزایش یابد بنابراین کارگروه آرد و نان شهرستان دزفول در راستای احیا و گسترش پخت نان های سنتی در مناطقی که خاستگاه آن نان است تلاش کند و این امر را در دستور کار قرار دهد.

وی افزود: اگر لازم باشد سرمایه گذارانی را نیز به منظور اجرای این طرح تشویق خواهیم کرد و یا اگر افرادی در مناطق مختلف دزفول قصد اجرای این طرح را دارند حمایت های لازم از آنها صورت خواهد گرفت.

وی همچنین با اشاره به اهمیت متناسب سازی سیلوهای نگهداری گندم افزود: باید میزان کشت گندم و نرخ تولید این محصول بررسی و سیلوها براساس آن متناسب سازی شوند.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول در ادامه با اشاره به اهمیت بحث گندم، آرد و نان، گفت: اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان با اهتمام و تلاش بیشتری نسبت به گذشته، به دنبال اجرای اصولی مصوبات این کارگروه باشند.